Fartblinda av Carolina Neurath

FartblindaNummer: 6052
Titel: Fartblinda
Författare: Carolina Neurath
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-642-0475-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Piratförlaget!

Bokens första mening:
Hon slog upp ögonen och kände trycket över bröstet igen.

Om boken:
Under en jakthelg i Skåne nås Peder af Rooth av ett samtal som kommer att förändra allt: den anrika bank där han är vd riskerar konkurs. Någon timme senare sitter han i ett privatplan med sin fru på väg tillbaka till Stockholm där dramatiska dygn väntar.
Den egensinniga ekonomijournalisten Beatrice Farkas fick tipset som skulle kunna fälla banken för länge sedan. I månader har hon stridit mot ett par av landets mäktigaste finansmän. Aldrig hade hon kunnat ana konsekvenserna av sitt avslöjande.
En natt väcks hon av ett sms. En av bankcheferna som blivit hennes bästa källa har fallit från sin balkong på Strandvägen. Kvällspressen skriver om det som ett självmord. Men hon är övertygad om att det inte stämmer. Någon ville stoppa honom.

Min åsikt:
En fartfylld, spännande & riktigt intressant romandebut!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Fartblinda av Carolina Neurath“

  1. Denna boken vill jag verkligen läsa. Har bara hört bra saker om den

Lämna ett svar