Varje dag har vi en liten tävling av Hanna Österberg

Nummer: 464
Titel: Varje dag har vi en liten tävling
Författare: Hanna Österberg
Förlag: Hjalmarsson & Högberg
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-7224-055-1
Betyg: 3 av 5Om boken:

”Alla säger att jag håller på att tappa mina byxor, att de bara hänger på mig. De förstår inte! Det förstår inte att det är min mage som är så stor att den knuffar ner byxorna hela tiden. De förstår ingenting!”

Det här är en berättelse om en mångårig kamp mot en förrädisk sjukdom. Det är en berättelse om träning, yrsel, tjockkänslor och ångest. Men det är också en berättelse om att långsamt ta sig tillbaka till livet. Om vänskap, kärlek, mod och musikens starka kraft.
Baserat på sina privata dagboksanteckningar har Hanna Österberg skrivit boken hon själv hade velat läsa när hon var sjuk i anorexia. Den passar för anhöriga, behandlare eller personer som har eller har haft ätstörningar.

Min åsikt:
En bok om hur det är att leva med ätstörningar och ångest.
Den kan säkert hjälpa många människor.

En lättläst bok i ett tyngre ämne.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar