Saker min sambo och jag tycker olika om av Sabina Strand

Nummer: 468
Titel: Saker min sambo och jag tycker olika om
Författare: Sabina Strand
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-1-301679-5
Betyg: 5 av 5Om boken:

Efter mycket planerande och många ansträngningar har de lyckats byta hennes lägenhet till en gemensam femrummare. Det är början på ett nytt liv tillsammans, med karriärer, vänner och barn från tidigare förhållanden. Då gör han slut. Han flyttar ut innan flyttkartongerna ens är uppackade. Långsamt vaknar hon upp ur chocken och skildrar med självironisk distans en relation som havererade.

Min åsikt:
Detta är en bok som lyckas roa en till skratt trots att det handlar om en gråtande kvinna som nyss blivit dumpad. Det är en stor talang att lyckas med det tycker jag.

En mycket bra och underhållande bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar