Svart som ebenholts av Salla Simukka

Svart som ebenholtsNummer: 6242
Titel: Svart som ebenholts
Originalets titel: Musta kuin eebenpuu
Författare: Salla Simukka
Översättare: Mattias Huss
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-29-69081-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jag har tittat på dig.

Om boken:
Eleverna på teaterhögskolan är mitt uppe i repetitionerna av en modern version av Snövit och Lumikki Andersson har fått huvudrollen. Lumikki och skådelspelaren som spelar jägaren verkar ha en alldeles särskild kemi – är Lumikki på väg att bli kär för första gången? Premiären närmar sig och rätt som det är börjar Lumikki få meddelanden från en hemlig beundrare, men den spännande flirten utvecklas snart till en farlig besatthet. Beundraren hotar med att förvandla premiären till ett blodbad om inte Lumikki lyder honom. Lumikki gör allt för att avslöja stalkerns identitet och under sökandet hamnar hon öga mot öga med hemligheter från sitt förflutna. Hemligheter svarta som ebenholts.

Detta är tredje delen i en thrillertrilogi om Lumikki Andersson.

Min åsikt:
Bra & spännande.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar