In i evigheten av Hanna Lans

In i evighetenNummer: 6244
Titel: In i evigheten
Författare: Hanna Lans
Utgivningsår: 2015
ISBN: 978-91-979165-9-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Kajaken som obevekligt tog sig framåt klöv vågorna långsamt och bestämt.

Om boken:
En kylig novemberdag bestämmer sig den 96-åriga Nora för att ta sitt liv. Hon är den sista överlevande i en familj om sex personer. Familjen har varit starkt styrande i ortens församling och ruvar på en grym hemlighet. Det är denna hemlighet som Nora nu valt att ta med sig in i döden.

In i Noras hus flyttar snart därpå den levnadsglada Victoria. Hon vill ändra förutsättningarna för sitt liv och tar sig an det fallfärdiga huset och trädgården med stor lust.

Snart står det klart att huset varit centrum för ohyggliga handlingar. Människor ur det förflutna försöker skrämma bort henne samtidigt som grannarna motvilligt delar med sig av sin vetskap om verksamheten i huset.
Långsamt börjar Victoria nysta upp mysteriet med hjälp av sin bäste vän David, sin hund Nisse samt Nora som trotsar tid och rum för att få stopp på sin familj som även i evigheten har makt över människorna i församlingen, och framförallt dem som kommer över tröskeln till deras hus. En tröskel som Victoria både stigit över och utmanat.

Min åsikt:
Spännande, läskig & fängslande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “In i evigheten av Hanna Lans“

  1. […] denna fristående uppföljare till In i evigheten står än en gång vänskapen mellan Victoria och David i centrum. Tillsammans söker de sanningen […]

Lämna ett svar