Bro bro breja av M.J. Arlidge

Bro bro brejaNummer: 6137
Titel: Bro bro breja
Originalets titel: Pop Goes the Weasel
Författare: M.J. Arlidge
Översättare: Lena Kamhed
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2014/2016
ISBN: 978-91-7461-482-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co!

Bokens första mening:
Dimman svepte in från havet och kvävde nästan staden.

Om boken:
En död man som levt ett till synes skötsamt liv hittas i ett övergivet hus. Någon har skurit ut hans hjärta och lämnat det utanför familjens ytterdörr. Det är det första offret. Och kriminalkommissarie Helen Grace anar att det inte är det sista.
I Southamptons slumkvarter frodas prostitution och droghandel. Varför har en lyckligt gift man rört sig i det området? När ännu ett liknande fall dyker upp är det tydligt att det går en seriemördare lös. Ett tredje offer hittas. Vilken är den gemensamma nämnaren? Kan mördaren spåras vid den chattsida där ett antal män diskuterar och betygsätter prostituerade?
Helen Grace har inte bara en krävande mordutredning på sitt bord. Hon försöker också återhämta sig efter systerns död samtidigt som hon måste navigera mellan blindskären på polisstationen, där inte alla vill ha henne kvar. Helen kan känna vreden bakom morden, men hon kan inte föreställa sig hur skickligt mördaren går tillväga, eller vad som väntar henne i slutet av jakten…

Bro bro breja är andra boken om Helen Grace.

Min åsikt:
Väldigt mörk, spännande & fängslande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar