Stranden där fladdermössen dör av Jesper Tillberg

Stranden där fladdermössen dörNummer: 6333
Titel: Stranden där fladdermössen dör
Författare: Jesper Tillberg
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2014
ISBN: 978-91-29-69053-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Och där hängde vampyrerna överallt.

Om boken:
”Bilen river upp ett moln av damm när pappa kör iväg. Robin sitter kvar på farstutrappan. Det lär bli en ensam sommar det här. En ö. En pappa som inte verkar bry sig. Inte ens bandyklubban har hon med sig.”

Robin flyttar till Fårö över sommaren med sin virriga och fladdermusforskande pappa. De ska ta reda på varför ovanligt många fladdermöss har dött på ön under våren. Kan det handla om någon smittsam sjukdom? Men när Robin träffar ett gäng surfare på stranden hamnar fladdermössen i skymundan. Plötsligt vill hon lära sig surfa. Det kan väl inte vara så svårt, det påminner lite om att åka skridskor, och det kan hon ju. Och om hon får problem finns det en speciell kille som kan hjälpa henne.

Min åsikt:
Spännande, rolig & bra!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar