Skilj dig ordentligt! – separationshandboken av Pia Sehm

Skilj dig ordentligt!Nummer: 6347
Titel: Skilj dig ordentligt! – separationshandboken
Författare: Pia Sehm
Förlag: Printz publishing
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87343-77-3
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Efter nitton års förhållande var det plötsligt över.

Om boken:
”Efter 19 års förhållande var det plötsligt över. Tre barn tillsammans och halva mitt liv i gemenskap med en och samma person skulle förvandlas till vad då? Mitt i krisen förväntades jag ensam fatta rätt beslut i en mängd ekonomiska och praktiska frågor som skulle påverka både mitt och mina barns liv en lång tid framöver – beslut som vi tidigare hade varit två om.”

Skilj dig ordentligt är en överskådlig och praktisk bok som reder ut allt du behöver veta i samband med skilsmässan: frågor som rör ekonomi, juridik, bodelning, vårdnadsregler och mycket mer. Men här finns också plats för känslor och erfarenheter kring det tunga kapitel i livet som en separation kan vara.

Min åsikt:
Bra, intressant & lättläst!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar