Flickan under gatan av Anders Roslund & Börge Hellström

Nummer: 480
Titel: Flickan under gatan
Författare: Anders Roslund & Börge Hellström
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2007
ISBN 10: 91-642-0243-7
ISBN 13: 978-91-642-0243-7
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Det är vinter och kallt. Ewert Grens har trettiotvå olösta fall på sitt bord. Hans älskade Anni ligger dessutom svårt sjuk. Men när en död kvinna hittas i en kulvert under S:t Görans sjukhus får han lägga allt annat åt sidan.
Samtidigt står plötsligt fyrtiotre barn, som talar ett främmande språk, i polishusets entré. Ewerts kollega Marianna Hermansson dras in i en uppslitande brottsutredning som sträcker sig utanför Sveriges gränser.
Två märkliga fall måste lösas. Och till slut tvingas Ewert Grens och hans kollegor ner under Stockholms gator för att söka en mördare. Till en värld där människor lever sina vardagsliv i tunnlarna, en värld de inte visste existerade.

Min åsikt:
Otroligt bra och mycket spännande.
Jag ville inte sluta läsa.

Mycket läsvärd!

Vald till månadens bok i december 2007.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar