Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan av Anna Winberg

Vaknätter och verklighetskaos i VasastanNummer: 6248
Titel: Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan
Författare: Anna Winberg
Förlag: Pocketförlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7579-121-0
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Pocketförlaget!

Bokens första mening:
Emma öppnar garderoben.

Om boken:
Välkommen till Vasastan och en roman om vaknätter, verklighetskaos och välling!

Det är vinter i Vasastan när Emma drar sin smutsgula barnvagn genom snömodden på väg mot det första mötet med föräldragruppen. Strumpbyxorna är på väg ner över rumpan, hennes son är fyra månader men hon kan fortfarande inte bestämma sig för vad han ska heta och dessutom har hon tappat sin ena vante. Ingenting är som hon hade tänkt sig.

Shirin har en bebis som sover hela dagarna och hela nätterna, men en bästis som aldrig hör av sig, och en kille som har dragit, kanske är han på valsafari i Nordnorge, men sanningen är att hon inte vet. Till råga på allt är pengarna på väg att ta slut. Och hon borde verkligen inte ta fler sms-lån…

I BVC:s föräldragrupp träffar Emma och Shirin den självlysande Dolly, som tror på astrologi, bakar sina egna majskrokar och alltid verkar klä sig och sitt barn i färgglada kreationer. Till en början är de tre övertygade om att de inte har något gemensamt, men snart spirar en vänskap som spänner över lögner, kallnat kaffe och iskalla promenader…

Min åsikt:
Underhållande & underbar, en bok att älska!!!

Vald till månadens bok i mars 2016.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan av Anna Winberg“

  1. […] Del 1 är Vaknätter och verklighetskaos i Vasastan. […]

Lämna ett svar