Alkemisten av Paulo Coelho

Nummer: 482
Titel: Alkemisten
Författare: Paulo Coelho
Förlag: Forum
Utgivningsår: 1988/1995
ISBN: 91-37-10694-5
Betyg: 3 av 5Om boken:

”Alkemisten” är den magiska historien om Santiago, en andalusisk herdepojke som följer sin dröm om att finna en av världens dyrbaraste skatter. Från sitt hem i Spanien reser han till marknaderna i Tanger och genom Egyptens öken till ett livsavgörande möte med alkemisten. Historien om de skatter som Santiago finner på sin väg lär oss den viktigaste av alla visdomar: att lyssna till sitt hjärta, att förstå tecknen på livets väg och framför allt att följa sina drömmar.

Min åsikt:
En bok om att följa sina drömmar, som bitvis är intressant men sen vänder och blir allt för komplicerad för min smak.
Dock en bra bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar