Nynnes dagbok 2 av Henriette Lind & Lotte Thorsen

Nummer: 486
Titel: Nynnes dagbok 2
Författare: Henriette Lind & Lotte Thorsen
Förlag: Bazar
Utgivningsår: 2007
ISBN: 978-91-7028-071-9
Betyg: 5 av 5Om boken:

Nynne är tillbaka – fortfarande med svår shoppingmani, ett kaotiskt privatliv och en emellanåt överdriven alkoholkonsumtion. Nu är hon dessutom nyskild, och har en tvåårig dotter som vägrar somna på kvällarna och inte förstår värdet av ett par snygga Guccisolbrillor.

På dagordningen står alltjämt livets stora frågor: Hur firar man jul som skild? Är prins Charles homosexuell? Och var sjutton sitter egentligen G-punkten? När en orädd Nynne sedan kastar sig ut i dejtingdjungelmn igen går ingen säker…

Min åsikt:
Man skrattar tills man gråter.

Mycket underhållande.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar