Henrietta är min hemlighet av Maja Hjertzell

Nummer: 488
Titel: Henrietta är min hemlighet
Författare: Maja Hjertzell
Förlag: Raben & Sjögren
Utgivningsår: 2005
ISBN: 91-29-66227-3
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Måsen älskar Henrietta. Men chansen att en person som är så underbar och perfekt skulle bli kär i en före detta fältbiolog som fotograferar gosedjur är säkert minimal. Måsen har två kompisar som är lika udda: Rebecka läser poesi och Robin kommunicerar mestadels via talesätt och är f ö bara intresserad av sina två ödlor. Rebecka försöker hjälpa till med att tussa ihop Måsen och Henrietta, men det går inte så bra. Måsen sumpar i tur och ordning alla bra tillfällen att få kontakt. Men till slut kommer insikten att det inte går att fortsätta att vara en mes om det ska hända något. Man måste ändra sig, måste våga, annars väntar ensamhet och ett liv utan kärlek …

Min åsikt:
En ungdomsbok om kärlek och dess dramatik.

Bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar