Härifrån till verkligheten av Eva Rydinger

Härifrån till verklighetenNummer: 6385
Titel: Härifrån till verkligheten
Författare: Eva Rydinger
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2016
ISBN: 971-91-87595-25-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Eva Rydinger!

Bokens första mening:
”Är du verkligen säker på att du klarar dig nu?”

Om boken:
Den heta sommaren går in i augusti. Medan Marianne kör hemåt över den skånska slätten, vänder dotterns plan tillbaka mot Stockholm. Semestern är slut och Marianne kan pusta ut. Nu stundas äntligen egentid och den vardag hon lärt sig att älska.

I Stockholm landar Karin och våndas inför hösten. Författardrömmarna rasar in på förlaget och i hjärtat skaver hemligheten om makens bortgång. Men en tanke har börjat ta form kring mammans sjuttiofemårsdag. Ett övertagande av hennes skånelänga kan vara chansen till den nystart hon så väl behöver.

Så öppnar Marianne dörren för en rörmokare. Hon hamnar i ett tvärdrag av känslor och tankar. Bor hon egentligen i sin dotters barndomshem eller bor hon i sitt eget vuxenhem? Varför hade hon aldrig valt, utan bara låtit saker ske? När födelsedagen kommer har både mor och dotter med sig överraskningar till festen.

Min åsikt:
Starkt, gripande & vackert!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar