Känn pulsen slå av Berney Pålsson

Nummer: 499
Titel: Känn pulsen slå
Författare: Berney Pålsson
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-37-12925-9
Betyg: 5 av 5


Om boken:

I Känn pulsen slå skildrar Berny Pålsson livet som psykiskt sjuk missbrukare. I sina dessperata försök att överleva sjunker hon allt djupare ner i en värld av droger, tabletter, alkohol, självförnedring och sexmissbruk. Och när minnen från den tidiga barndomen hinner ifatt henne, finner hon där ett mörker svartare än hon kan stå ut med.
Så kommer Jonas in i hennes liv. En man som inte missbrukar, som inte fascineras av demoner eller ärrad hud, som ser henne och inte sjukdomen. Plötsligt har Berny något för henne nytt och ovant – ett liv som är värt att kämpa för. Hon vet också att det kommer att glida henne ur händerna om hon inte klarar av att bli drogfri, och det svåraste av allt: möta sitt förflutna.

Min åsikt:
Jag har sett fram emot att läsa den här boken sedan jag läste Vingklippt ängel och blev djupt berörd.
Så hände även nu när jag läste Känn pulsen slå, man blir otroligt berörd. Varje liten mening är fylld med känslor.
Helt fantastiskt att läsa.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar