De sammetslena av Håkan Karlsson

De sammetslenaNummer: 6411
Titel: De sammetslena
Författare: Håkan Karlsson
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87523-34-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Håkan Karlsson!

Bokens första mening:
Ha hade aldrig varit speciellt intresserad av unga flickor, men efter att ha surfat på internet och hittat en sida som visade unga flickor på det mest häpnadsväckande och upphetsande sätt, var han fast.

Om boken:
”Nyfikenheten och lusten efter unga flickor hade vuxit till något mycket större, det hade blivit ett begär, ett begär som inte kunde tyglas. I början hade det räckt bra med att iaktta, känna dofter på håll och höra deras röster över en telefonlinje. Nu ville han mycket mer, han ville känna dem nära sig, kunna ta på dem, han ville kunna leva ut sina innersta lustar till fullo. Han hade upptäckt en värld som han bara kunde drömma om, en värld där han var i centrum och där han bestämde vilka som skulle få leva.”

Kriminalkommissarie Robert Jennvik och hans team på Uppsala polisen står inför sin livs utmaning. De jagar en mördare som på ett minst sagt brutalt och hänsynslöst sätt våldtar, skändar och dödar unga flickor. Robert Jennvik famlar i mörkret, vem är denna mördare som inte lämnar ett enda spår efter sig och tycks använda delar av sina offer som troféer.

De sammetslena är första boken om kriminalkommissarie Robert Jennvik och hans team på Uppsala Polisen.

Min åsikt:
Skrämmande, spännande & fängslande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar