Inuti mitt andetag av Rose Carlmark

Inuti mitt andetagNummer: 6433
Titel: Inuti mitt andetag
Författare: Rose Carlmark
Förlag: Calidris
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-637-9422-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Calidris!

Bokens första mening:
Jaaa!

Om boken:
Endast fjorton år gammal blir Magnolia Ödemark medlem i en strängt troende bibelgrupp. Fem år senare ingår hon och en man i församlingen äktenskap och förblindade av religiösa dogmer fostrar de sina tre gemensamma barn med våld och förtryck enligt rörelsens hårda regler.När Magnolia efter sjutton år blir utsparkad ur församlingsgemenskapen tvingas hon lämna kvar barnen hos pappan, oförmögen att ta hand om dem själv. Kommer hon någonsin att förenas med dem igen? I ett livsavgörande möte hittar Magnolia svar på frågor hon ställt sig i hela sitt liv, men svaren får hon på ett helt annat sätt än hon kunnat föreställa sig och på en plats där hon aldrig tidigare sökt. Vem är egentligen den mystiska Rita? Efter många år, när barndomsvännen Rebecca plötsligt dyker upp, ställs skuldfrågan slutligen på sin spets. Finns det handlingar som varken kan eller bör förlåtas?

Min åsikt:
Bra, gripande & tänkvärd!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar