Springpojken av Gabriella Ullberg Westin

SpringpojkenNummer: 6444
Titel: Springpojken
Författare: Gabriella Ullberg Westin
Förlag: Harper Collins Nordic
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-509-1755-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Harper Collins Nordic!

Bokens första mening:
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Om boken:
Dagen efter studenten hittas artonåriga Tindra Edvinsson knivskuren till döds på utsiktsplatsen Köpmanberget. Mordet påminner om ett fall för tjugo år sedan då en ung kvinna försvann spårlöst från sin studentfest.

Kriminalinspektör Johan Rokka kopplas in på mordet. Men det väcker plågsamma minnen till liv den försvunna kvinnan var hans ungdomskärlek Fanny och parallellt med utredningen börjar han nysta i det gamla fallet. Snart kommer han i kontakt med den grovt kriminella världen och plötsligt står Rokka återigen öga mot öga med en person han helst av allt velat glömma. Hur långt ska han behöva gå för att lämna sitt tidigare liv bakom sig för gott?

Springpojken är andra boken i serien Morden i Hudiksvall.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & snyggt skriven med starka skildringar!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar