Nomen Nescio av Nils Fredrik Kullenberg

Nomen NescioNummer: 6472
Titel: Nomen Nescio
Författare: Nils Fredrik Kullenberg
Förlag: Doppelgänger
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-88391-00-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Doppelgänger!

Bokens första mening:
Ibland faller jag så jävla hårt.

Om boken:
Det här är historien om brevbäraren som en het augustidag struntar i att gå till jobbet. En livstrött betraktare vars existens tycks sakna mening. Ivrigt påpiskad av sitt mentala alter ego Mick Belker börjar saker och ting hända i hans medvetande. Får hans fantasivärld att ta sig smått surrealistiska uttryck.

Belker, produkten av ett misslyckat liv, ett frö långt inne i huvudkaraktärens undermedvetna som vuxit sig stark och sakta bryter igenom tjock asfalt. En imaginär åklagare – domare och bödel. En ambivalent vålnad som gör det som faller honom in. Återupprättar förlorad heder. Brevbärarens sista uppgivna vecka i livet eller en vacker pånyttfödelse?

Min åsikt:
En stark & intressant debut med fantastiskt språk!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar