Tsunamin av Jenny Forsberg

TsunaminNummer: 6473
Titel: Tsunamin
Författare: Jenny Forsberg
Förlag: Klartext
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-982483-2-6
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Jenny Forsberg!

Bokens första mening:
Sanden i Thailand var vit.

Om boken:
”Emil! Maja! Kom hit, spring!”

Och då såg Emil: pappa såg rädd ut. Pappor ska aldrig vara rädda. Emils mage drog ihop sig. Pappa gjorde kom hit-tecknet med handen. Emil tittade på vattnet igen. Det kom tillbaka, det var stort nu. Och nära.

På annandagen 2004 var jag på Sri Lanka. Tsunamin skadade mig inte, men jag såg den och det påverkade mig djupt. Tillbaka i Sverige rann tårarna medan jag tog del av berättelserna om dem som hade råkat illa ut. Men hade jag rätt att skriva om något som drabbade många så hårt – jag som inte ens blev blöt om fötterna?

Min åsikt:
Stark, omskakande & gripande!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Tsunamin av Jenny Forsberg“

  1. […] har fått en fin recension igen. Den här gången av Jennies boklista, vars blogg går ut på att ge korta omdömen och ett betyg. Betyget blev 4 av 5 och hennes omdöme […]

  2. Den här verkar intressant.

Lämna ett svar