Den som gapar efter mycket av Kristofer von Beetzen

Den som gapar efter mycketNummer: 6502
Titel: Den som gapar efter mycket
Författare: Kristofer von Beetzen
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87941-52-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Lava förlag!

Bokens första mening:
William Berner rättade till ringen på sitt vänstra ringfinger.

Om boken:
William Berner var en fånge långt innan han hamnade i fängelse. Den krävande karriärklättringen som hans far stakat ut, hustruns drömmar om det extravaganta livet och hans egen rädsla för att gå sin egen väg styr honom långt från sina drömmar. Att han också är fånge i sin chefs personliga förmögenhetsbygge som ofrivillig målvakt i insideraffärer gör att snaran sakta dras åt.

När han hamnar på Täbyanstalen har han förlorat allt. Det enda han har kvar är drivkraften att bevisa sin oskuld, insikten att girighet förblindar och massor av tid att tänka. När man inte har något att förlora är oddsen att lyckas oändligt bra, är Williams filosofi när han börjar skissa på det perfekta brottet för att sätta den stora hämnden i verket.

Min åsikt:
Underhållande, spännande & välskriven!!!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar