Sal 305 av Ingelin Angerborn

Sal 305Nummer: 7050
Titel: Sal 305
Författare: Ingelin Angerborn
Förlag: Rabén & Sjögren
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91- 29-69805-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag har alltid vetat att det som hände förra sommaren verkligen hände.

Om boken:
Jag har nog alltid vetat att det som hände förra sommaren verkligen hände.
Men jag trodde att det var en engångshändelse.
Nu vet jag att det inte var det.
Och nu vet jag att det kommer att hända igen.

Vem är det som tar Elviras hand just när hon håller på att somna? Och vem var det egentligen hon såg i sjukhussängen bredvid hennes? Elvira vet inte. Hon vet bara att hon cyklade omkull och att det nu händer saker som hon inte kan förklara. Och att Dåris, det gamla övergivna hospitalet som hon ser från sitt rum på sjukhuset, får henne att rysa. Är det bara hjärnskakningen som spökar eller finns det någon sanning i de hemska historierna som berättas om Dåris.

Sal 305 är en fristående fortsättning på Rum 213.

Min åsikt:
Väldigt spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar