Min bästa väns dotter av Dorothy Koomson

Nummer: 524
Titel: Min bästa väns dotter
Författare: Dorothy Koomson
Förlag: Prisma
Utgivningsår: 2006/2008
ISBN: 978-91-518-4881-5
Betyg: 4 av 5


Om boken:

Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något skulle kunna komma emellan dom. Tills Adele gjorde det oförlåtliga och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv.

Men några år senare landar plötsligt ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på att förlora kampen mot sin leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera den nu femåriga dottern Tegan.

Kamryns tillvaro rasar ännu en gång. Hon som bestämt sig för att aldrig skaffa några barn, måste kanske bli mamma. Till Nates och Adeles dotter.
Där börjar hennes livs svåraste resa. Mot ansvar och insikt, förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken.

Min åsikt:
En bok man både gråter och skrattar till. Den berör helt enkelt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar