Gör vad du vill av Erland Loe

Nummer: 539
Titel: Gör vad du vill
Författare: Erland Loe
Förlag: Alfabeta
Utgivningsår: 2007/2008
ISBN: 978-91-501-0915-3
Betyg: 3 av 5Om boken:

“Vi störtar. Älskar dig. Gör vad du vill. Pappa”.
Med detta meddelande på sin mobil förändras livet dramatiskt för 18-åriga Julie. Hennes pappa, mamma och storebror Tom omkommer i en flygolycka i Namibia. Plötsligt är hon ensam i familjens stora villa i Norge. julia hamnar i en djup kris och vill inte leva längre. Hon planerar och genomför ett självmordsförsök under skolans julföreställning, men misslyckas. Efter detta fatala misslyckande återstår bara att lämna landet, bort från skola och vänner.

Min åsikt:
Boken börjar bra och intressant men faller efter hand och blir lite smått ointressant att läsa.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar