Håll käften, jag räknar! – en stickares bekännelser av Julia Skott

Håll käften, jag räknar! - en stickares bekännelserNummer: 7234
Titel: Håll käften, jag räknar! – en stickares bekännelser
Författare: Julia Skott
Förlag: Galago
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7037-912-3
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Hej.

Om boken:
»Det blir lite självhjälp, lite feminism, lite samhällsstrukturer och ganska mycket dåliga vitsar.«

GULLIGA SMÅ tanter som stickar kliande barnkläder. Hipsters som klär in lyktstolpar och papperskorgar i ulliga färgglada sjok. En miljon halvfärdiga sneda halsdukar. Alla har vi någon bild av vem en Stickare är.

Håll käften, jag räknar! är en ärlig, sur och humoristisk samling stickbekännelser. Vilka är stickarens sju dödssynder? Hur mycket garn kan en köpa utan att skämmas? Måste en vara projektmonogam? Boken avhandlar förspilld kvinnokraft, latmaskar och elitister, varför du aldrig ska be någon sticka åt dig, vad det arga skåpet är, och hur jävla meditativt det egentligen är att upptäcka att en inte kan räkna till tre.

Min åsikt:
Underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar