Champagneflickan – en svensk strippa berättar av Caroline L Jensen

Nummer: 542
Titel: Champagneflickan – en svensk strippa berättar
Författare: Caroline L Jensen
Förlag: Lind & co
Utgivningsår: 2008
ISBN: 978-91-85801-14-5
Betyg: 5 av 5Om boken:

Champagneflickan – en svensk strippa berättar är den sanna historien om hur en ung svensk kvinna på grund av olyckliga omständigheter hamnar i sexindustrin i Köpenhamn och försörjer sig som strippa, ända till dess att en av hennes arbetskamrater blir brutalt mördad. Det är en nyanserad och inträngande skildring av en verklighet som omges av både många fördomar och romantiska föreställningar. Här får vi veta hur det verkligen är att arbeta på en strippklubb och umgås med personer i den undre världen.

Min åsikt:
En stark sann historia med otroligt målande bilder, man kan se hur allt målas upp framför ögonen medan man läser. Mycket bra gjort.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar