Aksakovs grav av Gudrun Wessnert & Carina Wolff-Brandt

Aksakovs gravNummer: 7054
Titel: Aksakovs grav
Författare: Gudrun Wessnert & Carina Wolff-Brandt
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87941-92-4
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Lava!

Bokens första mening:
Meerike var en plats där tvätten sällan torkade.

Om boken:
Femton dagar om året från fullmåne till halvmåne är det spökena som härskar i den lilla byn Meerike vid den holländska kusten. Under den tiden kommer ingen vare sig ut eller in i byn, vilket Zach och Reg snart blir varse.

Tvillingarna Zach och Reg skickas till sin gammelfaster som bor i en kustby i ett iskallt ruckel. Besöket blir en mardröm. För att slippa sin vidriga faster, och försöka hitta någonting ätbart, ger sig syskonen ut i byn men upptäcker att de flesta affärer är stängda och de få människor de ser på gatorna är mycket, mycket gamla Syskonen inser att någonting inte stämmer och när de ställs öga mot öga med det oförklarliga och skrämmande bestämmer de sig för att ta reda på sanningen. Sökandet leder in i ett mörker de inte kunnat föreställa sig. Vilka är familjen Aksakov? Vad har de med staden att göra? Och vem är den mystiska flickan som anklagar Zach för att vara en mördare?

Min åsikt:
Spännande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar