Vid ögonblickets slut av Åsa Bonelli

Vid ögonblickets slutNummer: 7059
Titel: Vid ögonblickets slut
Författare: Åsa Bonelli
Förlag: Ordberoende
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87595-39-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Åsa Bonelli!

Bokens första mening:
Det var i baksvingen på det tionde hålet som en ringsignal bröt tystnaden.

Om boken:
Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv.

Det har nu gått över ett år sedan den sommaren då allt ställdes på ända, hon blev sviken av sin man och träffade den betydligt yngre Gustav. Trots omvärldens kritiska blickar är de lyckliga tillsammans och tillbringar den mesta tiden i Malins lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och därmed inte ge efter för näthatet de får utstå på grund av den stora åldersskillnaden.

Samtidigt blir Malin presenterad för Olof, en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Han erbjuder henne ett uppdrag hon har svårt att tacka nej till. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan att han bär på en dold agenda.

Ute på Möja fortsätter livet sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.
Återigen vänds tillvaron upp och ner och Malin ställs inför svåra beslut som inte bara påverkar hennes liv utan även de hon älskar mest.

Vid ögonblickets slut är uppföljaren till Stanna innan du går.

Min åsikt:
Stark, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar