Du är inte ensam Stargirl av Moa Eriksson Sandberg & Eva Susso

Du är inte ensam StargirlNummer: 7611
Titel: Du är inte ensam Stargirl
Författare: Moa Eriksson Sandberg & Eva Susso
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-87707-45-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Hej!

Om boken:
Jag är snart 13 år (fyller den 18 november) och söker en mejlvän som också går i sexan och inte är lättchockad. Kille eller tjej spelar ingen roll.

När Milo sökte en mejlvän kunde han inte ana att det var just Stargirl, eller Stella som hon egentligen heter, som skulle svara. Milo och Stella skriver öppenhjärtigt till varandra om sina känslor, drömmar, ja helt ocensurerat om allt som händer i deras liv. Milo vill bli skådespelare och gör allt för att få huvudrollen i skolans föreställning, men det är inte så lätt när resten av klassen inte ser honom för den han är. Stella försöker desperat att frigöra sig från sina så kallade vänner, det populära Rosa gänget. Mejlväxlingen mellan Milo och Stella blir ett andningshål där de kan vara sig själva. Och deras vänskap blir en vändpunkt som kommer att påverka dem resten av deras liv.

Min åsikt:
Stark, fantastisk & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar