Luften är fri av Sara Lövestam

Luften är friNummer: 7097
Titel: Luften är fri
Författare: Sara Lövestam
Förlag: Piratförlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-642-0498-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Piratförlaget!

Bokens första mening:
Ulrika minns tvivlet, timmarna innan hon gick vid Håkans sida mot altaret.

Om boken:
Kouplan har blivit hemlös. Allt han äger finns nu i hans ryggsäck, och han måste hitta en plats som skyddar mot både regn och gränspoliser. Det är tufft, inte det ultimata tillfället att ta ett nytt uppdrag. Å andra sidan behöver han pengarna.
I en villa i Bromma bor en kvinna, som misstänker att hennes man, Håkan, är otrogen. Ett rutinuppdrag för en detektiv men ju mer Kouplan upptäcker, desto mer förstår han att detta handlar om något helt annat. Något värre.
Samtidigt som han nystar upp de alltmer mystiska trådarna kring Håkans förehavanden, försöker han reda upp sitt eget liv. Snart får han söka asyl igen och röra sig fritt på gatorna men det är inget mer än en andningspaus.

Luften är fri är tredje fristående boken om Kouplan, där del 1 är Sanning med modifikation och del 2 är Önska kostar ingenting.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar