Dödens triumf av Mattias Berg

Dödens triumfNummer: 7634
Titel: Dödens triumf
Författare: Mattias Berg
Förlag: Natur & kultur
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-27-14868-0
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Jag hade stått så fruktansvärt nära Presidenten.

Om boken:
”Dödens triumf” är en av 1500-talskonstnären Pieter Bruegels mest berömda och skräckinjagande målningar. En profetisk skildring av massdöd, där man kan tycka sig se spår av både Förintelsens järnvägsvagnar och jorden efter kärnvapenkatastrofen.

Det gör åtminstone Erasmus Levine. Han är Mannen med väskan, som ständigt stått några meter från presidenten under statsbesöken och har kärnvapenkoderna som bokstavligt talat kan släppa helvetet löst. Under ett statsbesök i Stockholm får Levine en signal från sin överordnade, den mystiska Sysboss, om att rymma med väskan i handen.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & intressant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar