Skarven av Sara Lövestam

SkarvenNummer: 7656
Titel: Skarven
Författare: Sara Lövestam
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-88279-24-8
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Johanna har inte berättat att hon heter Johanna än.

Om boken:
Det är något mystiskt på Skarvön. Den spöklika ön där döda träd sträcker sina grenar mot himlen och svarta fåglar ruvar i sina bon den brukar alltid vara öde, men nu är det en människa där. Han rör sig som om han inte vill bli sedd, men Johanna ser hans mörka silhuett från skärgårdsbåten. Johanna som alla kallar Johan. Ludde som längtar efter mysterier. Olivia som aldrig får göra något för sina föräldrar. Tillsammans åker de till Skarvön för att göra efterforskningar och plötsligt befinner de sig i centrum för en riktig mordgåta.

Min åsikt:
Spännande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar