Underkastelsens sötma av Amélie Nothomb

Underkastelsens sötmaNummer: 575
Titel:
Underkastelsens sötma
Författare: Amélie Nothomb
Förlag: Isell & Jinert
Utgivningsår: 1993/2003
ISBN: 91-85063-00-2
Betyg: 5 av 5


Om boken:

Minns du ditt första riktiga arbete? Minns du när den minsta uppgift kändes oöverstiglig? Minns du känslan av att du aldrig skulle klara av det företaget och chefen krävde av dig? Minns du när fönstret som vette ut mot gatan var den enda vän du hade?

Den unga ambitiösa Amélie återvänder till Japan för att arbeta ett år på det internationella företaget Yumimoto. Hennes anställning blir början på en komisk mardröm av misstag och misslyckanden som för henne nedåt, steg för steg, i hierarkin till den yttersta degraderingen. Med sin omisskännliga humor beskriver Amélie Nothomb vägen mot avgrunden.

Min åsikt:
En underhållande och lättläst bok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar