Kom tillbaka av Jonas Carlström

Kom tillbakaNummer: 7738
Titel: Kom tillbaka
Författare: Jonas Carlström
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-7577-434-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus!

Bokens första mening:
Disa drog tillbaka spjutet och lutade sig samtidigt lätt framåt för att behålla balansen.

Om boken:
”Det är svårt att förutse vad som ska hända, även om det redan hänt”

För tusen år sedan levde vikingarna på samma platser som vi lever idag. Hur lika oss var de? Skulle vi kunna smälta in i deras värld? Skulle de kunna leva i vår? Trettonårige Wille Streg kan få svar på frågorna. Han ska resa tillbaka till tiden för länge sedan.

Allt är förberett, tryggt och kontrollerat. Men när han kommer fram märker han att något är fel. De som har skickat i väg Wille har inte berättat allt för honom. De har inte berättat varför de valt just Wille, de har inte berättat vad som kommer att hända Disa och hennes familj. Och de har inte berättat om Disas tusen år gamla bön: Kom tillbaka!

Min åsikt:
Spännande, intressant & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar