Krisboken – nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi av Vanja Persson

Krisboken - nyckeln till att överleva trots urusel ekonomiNummer: 7827
Titel: Krisboken – nyckeln till att överleva trots urusel ekonomi
Författare: Vanja Persson
Förlag: Magic Wonders
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-86763-17-6
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Magic Wonders!

Bokens första mening:
Den här boken är till för dig som vill leva ett rikt liv även om plånboken är tom på grund av arbetslöshet, sjukdom och liknande omständigheter eller bara har en önskan om att vara mindre beroende av en fast inkomst.

Om boken:
Har du blivit av med jobbet, blivit sjuk eller gått i pension? Är din ekonomi sämre än du någonsin kunnat föreställa dig? Håller det på att knäcka dig att aldrig ha tillräckligt med pengar? Då är det här boken för dig!

Ekonomiböcker handlar ofta om hur du blir miljonär, sparar i aktier eller andra saker som förutsätter att du har några pengar att spara. Det gör inte den här boken. Tanken med Krisboken är att den ska vara en hjälp när det verkligen är kris – oavsett om svackan är tillfällig eller livslång. Här får du som inte ens har pengar till mat eller räkningar hjälp att ta kontroll över din situation och sänka dina utgifter. Du får även tips om hur du kan öka din inkomst trots dina eventuella begränsningar.

Min åsikt:
Intressant med tänkvärda tips & råd!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar