Stormen av James Lilliefors

Nummer: 8067
Titel: Stormen
Originalets titel: The Tempest
Författare: James Lilliefors
Översättare: Frida Lindholm
Förlag: Harper Collins Nordic
Utgivningsår: 2015/2017
ISBN: 978-91-509-1665-2
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Mirakel.

Om boken:
Att Susan Champlain inte är som de andra turisterna i Tidewater County förstår pastor Luke Bowers direkt. Susan söker upp honom och berättar att hennes man har hotat henne till livet på grund av ett foto. Besöket gör honom så pass uppskakad att han nämner det för sin vän, kriminalkommissarie Amy Hunter. Samma natt hittas Susans döda kropp på stranden. Polisen hittar kopplingar till en stulen tavla av Rembrandt, andra olösta mordfall och de mäktiga kriminella rörelser som verkar i området.

Amy Hunter anar att den som ligger bakom morden har byggt upp en väv av illusioner och bedrägerier för att dölja sanningen. Amy och pastorn slår sina kloka huvuden ihop. Och samtidigt riskerar de att bli mördarens nästa måltavla …

Min åsikt:
Spännande, fängslande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar