Tiden är inte än av Elin Boardy

Nummer: 8108
Titel: Tiden är inte än
Författare: Elin Boardy
Förlag: Wahlströms & Widstrand
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-46-23306-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det första är att ge sig av.

Om boken:
Sverige, cirka 1350. Europa ligger i ruiner, digerdöden härjar och har på bara några år utplånat en tredjedel av befolkningen. En kvinna lämnar allt bakom sig och flyr ut ur landet, för att möta sitt öde. Detta är början på en vandring som blir mycket lång, då den kanske inte har något annat mål än bort. En flykt som tar henne genom ett både rättslöst och ödelagt landskap, till platser där folk alltjämt lever, och försöker överleva. Till pestläkarna, gycklarna, hororna, änkorna, de föräldralösa. Hon får möta såväl vänlighet som illvilja.

Min åsikt:
Gripande, fängslande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Tiden är inte än av Elin Boardy“

  1. Jag ser så mycket fram emot att läsa den här! 😀

Lämna ett svar