Riddarna av Solvidden av Örjan Bergstedt

Nummer: 8138
Titel: Riddarna av Solvidden
Författare: Örjan Bergstedt
Förlag: Sol
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-983438-2-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokförlaget Sol!

Bokens första mening:
Hukade bakom parkerade bilar, mellan Sköntorps Allemansbank och fiskeaffären ryckte rånarna fram.

Om boken:
John är singel, arbetslös och bor i andra hand. Dagarna spenderar han framför sitt X-box tillsammans med sina vänner; den storsnusande Tommy, überoptimisten och idésprutan Martin samt den minst sagt nitiske Göran som har svaren på det mesta.
Somliga skulle inte kalla det ett drömscenario när man ska föreställa vara vuxen, men det är ingenting John bekymrar sig över. Bil och pengar kan han låna och om det verkligen kniper kan man alltid smita in hos syrran och äta. Dessutom har han faktiskt en dejt på gång, med en riktig drömtjej.

Den ena vansinniga idén följer den andra och inget projekt är varken för stort eller för galet för John & Company. Tack vare sin samlade inkompetens ger de ortens invånare en sommar de sent ska glömma!

Min åsikt:
Underhållande, fin & dråplig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, AdlibrisCdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar