Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan av Paulina Draganja

Nummer: 8403
Titel: Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan
Författare: Paulina Draganja
Förlag: Semic
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-552-6377-5
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Ett hem är en levande plats som ständigt är i förändring, som växer och utvecklas i takt med att människorna som bor där gör detsamma.

Om boken:
Vill du ha ett välorganiserat och lättstädat hem? Är det svårt att veta vilken ände du ska börja i? Den här boken ger dig en konkret handlingsplan för att bocka av ett område i taget. Med ett tydligt avgränsat projekt per vecka under ett helt år skapar du en fungerande ordning från grunden – och lär dig hur du behåller den långsiktigt.
Veckoprojekten varierar i omfattning och är anpassade efter årstid – och just din situation. Med hjälp av en prioriteringslista säkerställs att du får största möjliga nytta av uppdragen – och att du involverar hela familjen i arbetet. Upptäck hur roligt det är att gemensamt rensa i röran och bocka av avklarade projekt!
Förvaringsdrottningen Paulina Draganja är tillbaka med en handfast steg-för-steg-guide för hur du rensar, organiserar och hittar de optimala förvaringslösningarna för ditt hem. Med en genomtänkt struktur hemma blir kontinuerlig rensning och undanplockning en rutin som flyter på allt lättare. Vinn tid och energi på att slippa leta efter saker och skapa ett hem som du trivs i!

Min åsikt:
Inspirerande, tänkvärd & fantastisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar