Levande läppar rekommenderas av Johanna Nilsson

Nummer: 8555
Titel: Levande läppar rekommenderas
Författare: Johanna Nilsson
Förlag: Novellix
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7589-198-9
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag hade för vana, eller snarare ovana, att varje natt runt tresnåret lämna mitt studentrum på Rackarberget tillsammans med ett paket cigg som jag i mina mörkaste stunder hoppades skulle rea obotlig cancer av något slag.

Om boken:
Jag räknade till fem A-kurser, två B-kurser, två C-kurser och en handfull kvälls- och sommarkurser. 315 högskolepoäng och noll utsikter att få ett vettigt jobb i framtiden. Jag var ett fritt fall utan mening och mål och när jag nu dessutom, genom fönstret, såg en av dem som ägde den svartklubb jag var skyldig 20 000 kronor så föll jag bokstavligen ihop under bordet. ”Vad?” sa Smilla och kröp ner till mig på golvet. ”Anabolasnubbarna”, sa jag. ”De kommer snart och tar mig.” Hon bara flinade. ”Din tjej har en pistol. Och är orädd och crazy. Du kan känna dig säker.”

Min åsikt:
Gripande & stark med fint språk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar