Dagbok för utvalda – Jennas andra av Pernilla Gesén

Nummer: 8580
Titel: Dagbok för utvalda – Jennas andra
Författare: Pernilla Gesén
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-32-18707-0
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det är jag igen.

Om boken:
Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar? En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Då är du en av de utvalda som får läsa tolvåriga Jennas dagbok

Jenna börjar hoppas att den här julen kommer bli fin ändå, och hennes mamma vill att den ska bli perfekt! Men om man sviker sin familj hela tiden, hur kan något någonsin bli perfekt? Jenna pendlar mellan att dyrka och hata sin mamma, julen blir mest en katastrof och dessutom märker Jenna att hennes mamma och Vanessas pappa har lite för roligt tillsammans…

Min åsikt:
Stark, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar