För mycket av allt av Sanna Bråding

Nummer: 8691
Titel: För mycket av allt
Författare: Sanna Bråding
Förlag: Bladh by Bladh
Utgivningsår: 2016
ISBN: 978-91-88429-01-8
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Det har nu gått sju år sedan mitt liv tog en kraftig vändning.

Om boken:
Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Från att ha ”nått botten” har hon lyckats vända sina smärtsamma erfarenheter till något konstruktivt som hon nu bygger vidare på.
Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter vill hon ge stöd och mod till andra. Dels genom att visa på att det faktiskt inte behöver vara hopplöst hur mörkt det än verkar, dels genom att sprida insikten om att det faktiskt finns andra människor som kan nå och hjälpa en.

Min åsikt:
Gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar