Vakuum av Mia Öström

Nummer: 8522
Titel: Vakuum
Författare: Mia Öström
Förlag: Gilla böcker
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88279-40-8
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Gilla böcker!

Bokens första mening:
Johan.

Om boken:
I Jonnas familj är man mycket för ordning och reda. Var sak på sin plats. Vissa i huset och andra på kyrkogården. Det är snart ett år sedan hennes storebror Johan tog sitt liv, och tydligen hög tid att städa ur hans rum och göra om det till arbetsrum. Men vad rör det Jonna? Hon är ju inte där, hon svävar omkring i tomma rymden, så långt bort man inte kan komma. Samtidigt går hon omkring på marken, med Johans vinterjacka på sig. Och i jackfickan hittar hon en lapp, som får henne att ta tåget norrut.

Min åsikt:
Underbar, gripande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Vakuum av Mia Öström“

  1. Den här låter verkligen läsvärd.

Lämna ett svar