Stygga flickor kommer till himlen av Helena Stjernström

Nummer: 8523
Titel: Stygga flickor kommer till himlen
Författare: Helena Stjernström
Förlag: Starstream publishing
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-7739-310-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Helena Stjernström!

Bokens första mening:
Solen stod fortfarande högt på himlen när Gunnar Werner körde sin Citroën långsamt genom centrala Köpenhamn med rutorna nedhissade.

Om boken:
I en dammig butikslokal i Värtahamnens industriområde sitter den lata men ovanligt vackra Alice och dricker gin & tonic fast klockan inte ens slagit tolv. I lokalen bredvid sitter Sofia och gråter, utarbetad och på gränsen till sammanbrott. De två har aldrig sagt ett ord till varandra, den bortskämda bitchen och den utslitna städerskan, bara sneglat på den andra med ömsesidig avsmak.

Ingen av dem anar att de är utnyttjade och omgivna av lögner. När den obehagliga sanningen kryper fram finns det bara en sak att göra: svälja stoltheten och börja samarbeta. Frågorna hopas: Varför dyker det upp dementa människor hela tiden, vem ser på dem genom övervakningskameror och vad vill den obehagliga plastikkirurgen? Under ytan finns något som är farligare än de tror och det blir till slut en kamp mot klockan för att överleva.

Min åsikt:
Rolig, spännande & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & på Stygga flickor.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar