Hon som vakar av Caroline Eriksson

Nummer: 8551
Titel: Hon som vakar
Författare: Caroline Eriksson
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-37-14789-5
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Forum!

Bokens första mening:
Det är alltså såhär det ska sluta?

Om boken:
Författaren Elena har nyligen separerat från sin man och bor tillfälligt i ett radhus utan mycket kontakt med omvärlden. Den enda hon träffar regelbundet är sin syster, men deras relation är ansträngd och fylld av hemligheter.

Håglös och med skrivkramp börjar hon iaktta grannfamiljen tvärs över gården. Bakom den prydliga fasaden tycks ett mörkt drama pågå mellan mannen och hustrun. Elena kan inte motstå impulsen att följa familjen Storm i smyg och ju längre hon går i sina ansträngningar, desto större blir oron för att något fruktansvärt är på väg att ske.

När tonårssonen Leo söker kontakt med Elena får hon direktinsyn i familjens liv. Det blir tydligt att hans mamma är en kvinna med ett mörkt förflutet, en kvinna kapabel till fruktansvärda handlingar. Elena dras in i en karusell som snurrar allt snabbare och som snart hotar att leda till katastrof för både henne och familjen Storm.

Min åsikt:
Läskig, stark & briljant!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “Hon som vakar av Caroline Eriksson“

  1. […] som bloggat om boken är Lotten, Jennie, Just nu just här, och Johannas […]

  2. […] är Bokstävlarna, Bokoholist, Påhittade nöjen, Boktokig, Bokboxen och Bokfetischist. Lotten, Jennie, Just nu just här, och Johannas […]

Lämna ett svar