Visheten vaknar av Elin Säfström

Nummer: 8602
Titel: Visheten vaknar
Författare: Elin Säfström
Förlag: Gilla böcker
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88279-73-6
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Gilla böcker!

Bokens första mening:
Vänta här.

Om boken:
Stockholm är fullproppat med tomtar, troll, vättar och älvor. De flesta människor ser dem inte tack vare Tilda. Det är nämligen hennes ansvar att rådare och människor hålls ifrån varandra. Det är svårt nog i vanliga fall, utan att trollen springer omkring på stan och beter sig som huliganer. Det visar sig att deras stora högtid, Vishetens dag, närmar sig och det går rykten om att den innefattar en förfärlig rit. Tilda måste se till att ingen skadas samtidigt som hon försöker få ordning på känslorna för Hakim och rädda sin vänskap med Imane. Ingenting blir lättare av att en attraktiv vittra behöver Tildas hjälp och att relationen till Natta börjar bli oväntat komplicerad.

Visheten vaknar är andra boken Tilda.

Del 1 En väktares bekännelser.

Min åsikt:
Spännande, rolig & magisk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Visheten vaknar av Elin Säfström“

  1. […] åsikt om tidigare böcker om Tilda: En väktares bekännelser (del 1) & Visheten vaknar (del […]

Lämna ett svar