Nattviol av Niklas Leavy

Nummer: 8734
Titel: Nattviol
Författare: Niklas Leavy
Förlag: Polaris
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-88647-04-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Polaris!

Bokens första mening:
Det hade gått att ana vargarna sedan ett par år tillbaka.

Om boken:
Stockholm, januari. När Ebba Lindh ser blåljusen spela under Liljeholmsbron känner hon endast lättnad över att ha lämnat poliskåren. De bestialiska mord som hemsöker staden får istället brodern Robert ansvar för att klara upp.

Men när Ebba blir anlitad av en viss Sandra Bergman för att undersöka hennes mors brutala död visar det sig vara svårare än hon trott att bryta banden till sitt gamla liv. Spåren leder tillbaka till hennes barndoms Värmland, och minnen hon helst inte vill bli påmind om.

Ebba inser snart att korruption är en smitta som sträcker sin långt bortom poliskåren, och att hennes uppdragsgivare har en egen dold agenda. Samtidigt som relationen med sonen Jakob blir allt sämre faller temperaturen i ett vintermörkt Stockholm.

Nattviol är första delen i Stockholm Calling.

Min åsikt:
Spännande, obehaglig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar