Pappersbåtar av Annika Castro Nilsson

Nummer: 8800
Titel: Pappersbåtar
Författare: Annika Castro Nilsson
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-87523-74-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Visto förlag!

Bokens första mening:
Det ena barnet är tre år, kanske fyra.

Om boken:
Få lägger märke till Torilda där hon nästan dagligen sitter vid sjön Trekanten i Liljeholmen eller där hon går med den stora, otympliga postvagnen inne på tidningsredaktionen där hon jobbar. Hon noterar sådant som går många förbi, funderar över människors beteenden och drömmer om att en dag finna den stora kärleken. Sina tankar och iakttagelser låter hon leva vidare i små, vackert vikta pappersbåtar, som hon i hemlighet sjösätter. Men, en efter en plockas båtarna upp ur den lilla, lugna sjön, och hennes och andras liv kommer att förändras för alltid.

Min åsikt:
Stark, gripande & vackert skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar