Vittnet av Camilla Lagerqvist

Nummer: 9023
Titel: Vittnet
Författare: Camilla Lagerqvist
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2017
ISBN: 978-91-32-19854-0
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Det knarrade under skorna när pojken gick och lite snö letade sig in i glipan där sulan hade lossnat.

Om boken:
Nyheten om att det har skett ett mord i centrala Uppsala slås upp stort i tidningarna. En man har stuckits med en kniv och lämnats att förblöda på en gata mitt i iskalla december. Disa och hennes två vänner Albin och Ville läser om mordet och fastnar vid en detalj – det finns ett vittne, en ung pojke som har setts springa från platsen. När det framkommer att mordet är en följd av ett inbrott blir de än mer intresserade. Det som har stulits tillhörde nämligen Albins pappa. Snart visar det sig att det är fler än polisen som letar efter pojken – den eller de som ligger bakom mordet vill hitta vittnet och undanröja alla bevis.

Min åsikt:
Spännande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar