Aldrig som hon av Lotta Thorsén

Nummer: 593
Titel: Aldrig som hon
Författare: Lotta Thorsén
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2008
ISBN:978-91-37-13274-7
Betyg: 5 av 5


Om boken:

När Ester får sitt första barn och möter dotterns blick lovar hon både henne och sig själv att bli en helt annan sorts mamma än sin egen. En som är närvarande, varm och trygg. Men trots att Ester på många sätt har ett gott liv, börjar det där mörka som hon för länge sedan gömde inom sig att komma upp till ytan.
Att vara dotter till en kvinna som inte ens kunde ta hand om sig själv och valde män som gärna gav sig på barn har satt djupa spår. Kan verkligen någon vilja ha henne, och duger hon som mamma? Är hon värd att älskas eller skulle kanske alla få det bättre om hon inte fanns?

Min åsikt:
En otroligt stark bok med självbiografiska inslag som berör så djupt att det gör ont ibland.

Mycket bra!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar